BELGIAN PARTY WEEK

De Party Week Events van Mountain Bash zijn al jaarlijkse gewoonte geworden in de Franse Alpen. We nemen onze DJ-crew en special guests mee tijdens de skivakanties in Les Deux Alpes en Val Thorens. Zo maken we jouw winterreis net dat tikkeltje beter. 

Door de meest recente verstrengde coronamaatregelen van de overheid, hebben wij vanuit Mountain Bash de moeilijke, maar de enige correcte, beslissing gemaakt om deze Party Week Events niet te laten doorgaan. Als organisatie willen we realistisch zijn: het Covid-19-virus zal ons tegen dan niet toelaten vakanties te organiseren zoals wij het willen. Zoals altijd primeert veiligheid. Deze moeilijke knoop hakken we dan ook liever meteen door, dan nog uit te kijken naar de komende weken.

Ga je kunnen/mogen uitgaan? Natuurlijk! Maar niet met een grote massa aan mensen. Daarom annuleren we onze eigen grote feesten/events. No worries, de après-ski zal nog steeds kunnen doorgaan. We huren enkele bars/zalen af zodat jullie steeds in kleinere groepen, binnen de bubbel en volledig corona-proof kunnen uitgaan.

undefined

Contact us

Get in touch with us