YOUTH 16+

Voor wie? 

Youth is voor alle jongeren vanaf 16 jaar. Word je pas 16 jaar na de vakantie? No worries, jij mag samen met je vrienden mee op Mountain Bash reis, ook al ben je op dat ogenblik nog maar 15 jaar. Zo kan jij samen met je vrienden de mountains Legendary maken! 

Waarom?

Wil je graag op vakantie gaan met andere jongeren en zelf je reis kunnen samenstellen? En zelf kunnen bepalen hoeveel begeleiding je hebt van ons monitorenteam, zowel overdag als 's avonds? Dan is Youth 16+ de perfecte reisformule voor jullie! Je kan vrijblijvend deelnemen aan ons dag- en avondprogramma en onze ervaren monitoren zijn 24u/24, 7d/7 beschikbaar. Hierdoor neem je deel aan een begeleide reis waarbij je eigen vrijheden bepaalt. We verwachten wel dat je je 1x per dag komt aanmelden. Maar no worries, je kan je tijdens meerdere incheck-momenten aanmelden. Zo bepaal je pas écht hoe jouw skireis eruitziet! 

Mountain Bash organiseert alles voor jou, over de praktische en administratieve zaken hoef jij je dus geen zorgen te maken. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is op vakantie. Bijvoorbeeld welke piste je vandaag zeker wilt ontdekken, welke nieuwe trick je vandaag gaat uitproberen of welke outfit je die avond wil dragen of zelfs wanneer je die welverdiende siësta inplant. 

Je zal je sowieso niet vervelen tijdens je skireis, want wij organiseren iedere dag activiteiten waar je vrijblijvend en gratis aan kan deelnemen. Klinkt leuk? Natuurlijk, ons enthousiast monitorenteam wil jou een onvergetelijke vakantie bezorgen. 

Elke avond organiseren onze monitoren een avond-/nachtprogramma voor al onze doelgroepen. Jij kan dus ook met je vrienden aansluiten om te feesten samen met andere Mountain Bash'rs en te genieten van voordeligere prijzen. Zet je dus al maar schrap voor een geweldige party!

Info voor de ouders

Wilt u uw zoon/dochter nog niet de 'volledige vrijheid' geven en de zekerheid hebben dat er overdag op de piste en tijdens het nachtleven nog extra controle aanwezig is? Dan kunnen wij u geruststellen met deze doelgroep. Overdag krijgen ze de nodige vrijheid, maar tijdens het verplichte aanmeldmomentje kunnen we al onze jongeren nog eens persoonlijk ontmoeten. Overdag voorziet onze Mountain Bash Crew voldoende activiteiten waar de jongeren vrijblijvend aan kunnen deelnemen, ze hoeven zich dus nooit te vervelen.

Voor veel ouders is het ondenkbaar dat hun kinderen mogen uitgaan in het buitenland. En net daarom kiezen wij voor zorgvuldig getrainde monitoren die meerdere screeningsrondes hebben doorstaan vooraleer ze naar één van onze bestemmingen worden gestuurd. Zo zorgt ons monitorenteam voor net dat tikkeltje meer veiligheid en verantwoordelijkheid.

's Avonds voorzien onze monitoren een avond-/nachtpogramma voor alle doelgroepen. Ook de Youth 16+ zijn hier meer dan welkom! Het is steeds leuker en goedkoper om aan te sluiten bij de groep en daardoor zien wij bijna al onze jongeren tijdens onze georganiseerde uitgaansmomenten. Daarnaast gaan wij iedere avond langs de andere bars om te controleren of er jongeren van ons aanwezig zijn zodat we steeds een goed overzicht en controle hebben.

De monitoren zijn 24u op 24u en dat 7 dagen op 7 bereikbaar, zo kunnen ze helpen waar nodig, maar ze zijn er vooral om sfeer te creëren. Al denken wij dat dat niet echt nodig zal zijn. 

Aanbod winter

Contact us

Get in touch with us