WIE ZIJN WE

Algemeen

Mountain Bash is een product van Summer Bash Events, een reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide jongeren- & studentenreizen. Wij zijn tevens een vergund reisbureau met licentienummer 9659 en zijn verzekerd tegen insolvabiliteit. 

Waarom?

Mountain Bash is een jongeren(reis)organisatie.

  • We zijn een reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide wintervakanties. Kwalitatieve, betaalbare en veilige wintersportvakanties, dat is waar wij voor staan. Voor, tijdens en na de reis garanderen we een uitstekende service, want dat is waar Mountain Bash zich in onderscheidt. Elke reis moet voor al onze reizigers dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Net daarom zijn we enorm fier op onze 5*-recensie op Facebook na meer dan 100 beoordelingen van onze jongeren en ouders.
  • We zijn een jongerenorganisatie, niet alleen tijdens onze reizen, maar het hele jaar door! Wij willen connecteren met jongeren, wij willen luisteren naar jongeren, wij willen meer zijn voor jongeren en dat willen we het hele jaar door!

Voor wie?

We bieden begeleide skireizen aan voor jongeren vanaf 15 jaar. We hebben drie doelgroepen met elk hun eigen hoeveelheid vrijheid en begeleiding. 

Kom hier te weten wat de formules YoungPLUS (15-17) - Youth (16+) - X-Cape ( 18+/21+) betekenen!  

Wat? 

Summer Bash Events focust zich op 3 grote pijlers: 

WINTER

Voor onze winterreizen hebben we gekozen voor bestemmingen waar zowel de ervaren als de beginnende wintersporter kan genieten van de sneeuw. Of je nu liever gaat skiën of snowboarden, onze bestemmingen bieden het beste van beide werelden. Van honderden kilometers aan pistes tot uitgebreide après-ski opportuniteiten, wij bezorgen onze jongeren de ultieme winterervaring tijdens hun jongerenvakantie. Op enkele van onze bestemmingen hebben we onze eigen Mountain Bash- & Summer Bash-hotels, waar je kan genieten van een all-inclusive formule. Met deze formule hoef jij je geen zorgen te maken over jouw eten en drinken tijdens je verblijf, en dus ook niet over jouw budget. Vind hier ons winter aanbod.  

ZOMER

Voor onze zomerreizen zorgen wij voor een brede waaier aan zonovergoten vakanties, gaande van de meest populaire bestemmingen tot de kleinere badplaatsen. Zo hebben we voor ieder wat wils, naast een uniek avond- en feestprogramma bieden we tal van activiteiten en excursies aan. Daarnaast kunnen onze jongeren ook kiezen om hun vakantie te verrijken met verschillende culturele en actieve excursies, activiteiten en events. Vind hier ons zomer aanbod.

EXPLORE

Met onze brand 'Explore' spreken we de jongeren aan die gebeten zijn door het reisvirus. Zoek je voor je volgende reis een unieke locatie en wil je meer dan de een standaard zon-, zee- en strandvakantie? Dan zijn onze begeleide Explore reizen perfect voor jouw! Ons aanbod bestaat uit unieke citytrips, surfkampen, kayaktrips, backpacking, ... We gaan van de ene uithoek van de wereld naar de andere, zoals Dubai & Abu Dhabi, New York, Cancun, Sri Lanka, Bali, Zweden, ... We'll bring you to the end of the world! Vind hier ons Explore aanbod

Door wie? 

Onze reizen worden begeleid door een professioneel monitorenteam dat zich voor de volle 300% wil inzetten om onze twee kernbegrippen 'veiligheid' en 'belevenis' te garanderen, zowel voor, tijdens als na de reis. Kom hier alles te weten over onze Mountain Bash Crew

Contact us

Get in touch with us