BEGELEIDING MOUNTAIN BASH CREW

Een onvergetelijke vakantie?

Mountain Bash begrijpt als geen ander hoe je de ideale begeleide jongerenvakantie moet aanbieden. We zijn een jongerenreisorganisatie waarbij onze jongeren écht centraal staan. Onze slogan is niet voor niets ‘Let’s Make It Legendary’. We willen dat iedere winterreis voor ieder van onze jongeren onvergetelijk is. Wij geloven dat ons monitorenteam een grote meerwaarde biedt om die beleving en de veiligheid van onze reizigers te garanderen. We beschikken over monitoren die zich voor 300% inzetten om al onze Mountain Bash’ers de wintervakantie van hun leven te bezorgen.  

Veiligheid en belevenis, twee kernbegrippen van onze jongerenreizen. Natuurlijk kent ons eigen Nederlandstalig monitorenteam deze twee begrippen als geen ander:

  • Veiligheid: onze monitoren staan 24u op 24u, en dat 7 dagen op 7, klaar voor onze reizigers. Deze verantwoordelijkheid dragen ze niet alleen want op iedere bestemming zorgen we voor een bezetting van minimaal twee monitoren, ongeacht het aantal reizigers. Daarnaast heeft elke bestemming zijn eigen hoofdmonitor.
  • Belevenis: onze monitoren voorzien, naast de begeleiding, een uitgebreid animatieprogramma. Een programma dat oog heeft voor detail, constant innoverend is en inspeelt op de behoeftes van de verschillende doelgroepen. Het programma wordt in samenspraak met het hele team van Mountain Bash uitgewerkt en goedgekeurd.

Alleen het beste is goed genoeg voor onze jongeren  

Wij hebben de luxe om over een uitgebreid en professioneel monitorenteam te beschikken en onze monitoren zijn stuk voor stuk personen die verscheidene screeningsrondes hebben doorstaan. Bij iedere werving hanteren wij een strikt beoordelingscriterium, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen de beste monitoren goed genoeg zijn voor onze reizigers. Zo zullen ook alleen monitoren met ervaring meegestuurd worden om de buitenlandse reizen te begeleiden.

Onze monitoren krijgen van bij de start van hun ‘carrière’ een interne opleiding en krijgen meermaals per jaar een bijscholing. Deze worden gedoceerd door professionals met gekwalificeerde diploma’s en relevante ervaringen in zowel het binnen- als buitenland. In het opleidingspakket zit onder andere een aangepaste EHBO-cursus voor mogelijke grote en kleine crisissituaties op de bestemmingen. Zo weten de monitoren te allen tijde hoe ze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reageren.

 Een tien voor sfeer en gezelligheid

Omdat wij er sterk van overtuigd zijn dat een goede sfeer onder de monitoren een essentieel onderdeel is voor het slagen van de vakantie, organiseren we geregeld teambuildingsactiviteiten, zowel voor, tijdens als na het seizoen. Wij geloven dus dat groepscohesie de sterkte zal zijn van ons monitorenteam, want zo staan al onze monitoren als één hechte groep klaar voor onze reizigers.

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze monitoren een vergoeding te geven voor de geleverde prestaties. Dit doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat monitoren zich dan voor de volle 300% willen inzetten. En dat is wat we van onze monitoren verwachten: hun volle inzet vanaf de eerste klant die ze verwelkomen op de bus tot de laatste klant die niet meer naar huis wil vertrekken.

Wil jij ook onze monitoren crew versterken? Kom er hier alles over te weten! 

undefined

Contact us

Get in touch with us