CORONAMAATREGELEN OP JOUW BESTEMMING

Via deze pagina houden we je steeds up-to-date over de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus op jouw vakantie: 

Een update over de coronamaatregelen op jouw bestemming volgt van zodra er meer zekerheid is over de maatregelen op restaurants, cafés en dergelijke.

We kunnen er jammer genoeg al een tijdje niet meer omheen, het COVID-19-virus zal ook voor onze wintervakanties 2021-2022 voor heel wat onzekerheden zorgen. Meer in het bijzonder voor de wintersportreizen. We zijn als organisatie zeer hoopvol en voortdurend bezig om jullie reis nog steeds Legendary te kunnen maken, de laatste details uit te werken én jawel om onze monitoren continue te blijven trainen (digitaal weliswaar).

Maar we zijn niet naïef… Eerlijk is eerlijk, met alle vooruitzichten lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat we een normale winter tegemoet te gaan. We hebben dan ook geen plan B, maar een plan alfabet van A tot Z.

We hebben nog geen zekerheid dat onze reis kan doorgaan, moet ik nu mijn restbedrag/eindsaldo betalen?

Doordat we op deze moment nog geen zekerheid kunnen bieden over het verdere verloop van onze reizen, stellen we voorlopig alle betalingen uit tot. Zolang we geen garantie kunnen geven over jullie winterreis, willen we voorkomen dat je nog een restbetaling moet doen voor een vakantie die misschien niet kan plaatsvinden. 

Het voorschot van je winterrreis kan je betalen tot 1 december 2021. Het resterende bedrag van je reis, hoef je dan pas 8 weken voor vertrek van je reis te betalen. 

Wat als binnenkort blijkt dat de reis geannuleerd wordt? Wat mag ik dan verwachten? 

Met de Cash Back Garantie ben je zeker dat je geld niet verloren gaat. Als wij jouw reis moeten annuleren, betalen we jouw reissom volledig terug! Dit wil zeggen dat als je reis toch niet doorgaat omwille van Covid-19 wij jouw geld volledig terugstorten binnen de 10 werkdagen na annulatie wegens het coronavirus. Je reeds betaalde reissom krijg je dus niet via een voucher of een tegoedbon, maar wel met een terugbetaling op het rekeningnummer dat je ons hebt doorgegeven.

Zo ben jij zeker dat je enkel moet betalen als je reis effectief doorgaat en dus bij eventuele annulatie je geld niet verloren is.

Als onze Mountain Bash reis door kan gaan, zal er dan nog voldoende te beleven zijn op bestemming (excursies, events, feesten, restaurants, ...)?

Voor onze Mountain Bash reizen hebben we gekozen voor bestemmingen waar zowel de ervaren als de beginnende wintersporter kan genieten van de sneeuw. De hoofdactiviteit van onze Mountain Bash reizen is logischerwijze het skiën/snowboarden. Maar no worries! Er zal zeker en vast voldoende te beleven vallen tijdens je wintervakantie met Mountain Bash. Maar zoals altijd primeert veiligheid, ons dag- en avondprogramma zal er dus hoogtswaarschijnlijk wat anders uitzien, rekening houdende met de plaatstelijke maatregelen om alles corona-proof te laten verlopen.

Binnenkort volgt er een update over onze Party Week Events.

 

Contact us

Get in touch with us