Val Thorens
overlayhome
There's no mountain that's high enough
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# FUN
5 fun parks8 half pipes
# Pistes
96 km240 km
250 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

--- WINTERAANBOD 2022 ONLINE OP 15/08 ---

Val Thorens maakt deel uit van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, namelijk Les Trois Vallées. Met meer dan 600 km aan skipistes heb je elke dag meer dan keus genoeg! Gegarandeerd dat je nooit een piste 2 keer moet doen! Door de vele pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Ook aan funparken is er zeker geen gebrek waar de gevorderde skiërs en boarders al hun tricks kunnen boven halen.

Val Thorens is het hoogst gelegen skigebied van de Franse Alpen, het dorp waar je verblijft ligt namelijk op 2300m hoogte. Val Thorens staat ook bekend voor zijn après-ski feestjes, maar dit zal deze winter door het Covid-19 virus net een beetje anders verlopen.

Events & Must do
BELGIAN WEEK PASS

Om je skivakantie helemaal legendarisch te maken kan je tijdens onze partyweeks toegang krijgen tot de vetste locaties! Daarbij zal je nooit moeten aanschuiven en krijg je onbeperkt toegang tot onze clubs die we elke avond privé af huren voor onze Mountain Bash’ers! Natuurlijk zorgen onze DJ’s voor de vette beats! Kortom, dit is de musthave voor je legendatische winter vakantie!

Krokusvakantie: €35,-

Pasen Week 1: €35,-

BBQ WITH A VIEW

Après skiën met de ondergaande zon én een BBQ? Ja hoor! Ook dit kan je doen in een skigebied met Mountain Bash en onze DJ’s zijn natuurlijk ook aanwezig! We voorzien ook een gratis drankje per persoon!

Prijs: €15,-

* Opgelet enkel tijdens de Krokusvakantie & Pasen Week 1 en 2

SNOWMOBILE

Sneeuwscooters, ze doen alle wintersporters even omkijken. Ze razen met groot machtsvertoon de pistes op en af. Vaak voor praktische doeleinden, soms helaas met gillende sirenes. Maar hoe gaaf zou het zijn om deze krachtige machine zelf eens te besturen?

Prijs: €130 zelf rijden, €65 als passagier

HONDENSLEE

Huskies zijn sterke honden en worden veel ingezet bij het rijden met de hondenslee. Tijdens de tocht trekken ze de slee pijlsnel door de witte wildernis. Voel de wind in je gezicht en proef een vleugje van hoe het leven vroeger was, toen de hondenslee nog een gebruikelijk vervoermiddel was.

Prijs: 30 min - €36

ZWEEFVLUCHT

Een zweefvlucht van 1300 meter lang, 1 minuut en 45 seconden puur plezier in een adembenemend panorama, vanaf het hoogste punt van Les Trois Vallées, op 3230 m, bovenaan de Bouchet stoeltjeslift in het Orelle-skigebied, om de Crête van Val Thorens, op 3000 m, te verbinden met de top van de Funitel de Thorens.

Prijs: €55

PARAGLIDEN

Paragliden, of parapenten, kan ook in de winter. Op je ski’s ga je met een instructeur de berg af waarbij je als een vogel boven de sneeuw vliegt, met bergtoppen om je heen. En skiërs op de pistes. Paragliding is een heerlijke sport. 

Prijs: 10 min - €80

NACHTSKIËN

Na een dag skiën heb je er nog steeds geen genoeg van. Het liefst zou je de hele dag skiën. Dag en nacht. Heb je overdag het prachtige uitzicht over de met zon beschenen dorpen, kun je ’s nachts genieten van een afdaling onder de sterrenhemel en met zicht op de fantastisch verlichte dorpen.

Prijs: Gratis

IJSKARTING

Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? IJskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing!

Prijs: 20 min - €50

Apres ski

Val Thorens is the place to be voor wie net wat meer wilt tijdens zijn skivakantie.

Beleef tijdens jouw Mountain Bash vakantie in Val Thorens de perfecte mix tussen wintersport en feesten met de beste DJ's en artiesten! Samen met de Belgian Week party crew zorgen we voor unieke events. 

Met jouw partydeal heb jij heel de week toegang tot de vetste clubs met onze eigen artiesten. Dit wil zeggen 7 dagen non-stop feesten in de beste clubs.

Opgelet: Omwille van het coronavirus zullen wij deze winter geen eigen events met DJ’s en artiesten organiseren. Hier vind je meer informatie ivm het uitgaan. 

Contact us

Get in touch with us