VAL THORENS
overlayhome
There's no mountain that's high enough
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# FUN
5 fun parks8 half pipes
# Pistes
96 km240 km
250 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

PRIJZEN & INFO WINTER 2021 WELDRA ONLINE

Val Thorens maakt deel uit van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, namelijk Les Trois Vallées. Met meer dan 600 km aan skipistes heb je elke dag meer dan keus genoeg! Gegarandeert dat je nooit een piste 2 keer moet doen!

Door de vele pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Ook aan funparken is er zeker geen gebrek waar de gevorderde skiërs en boarders al hun tricks kunnen boven halen.

Val Thorens is het hoogst gelegen skigebied van de Franse Alpen, het dorp waar je verblijft ligt namelijk op 2300m hoogte. 

Val Thorens staat niet enkel bekend voor zijn unieke pistes maar ook tevens als de nummer 1 place to be voor zijn après-ski feestjes! Samen met de Belgian Week party crew zorgen wij voor jouw unieke feest events!

ONS AANBOD

Droom je ook al van de aankomende winter?
Ons aanbod voor deze bestemming staat nog niet online maar hier kan je alvast je preregistreren om meldingen te ontvangen als je favoriete bestemming online komt!

PREREGISTREER NU
Events & Must do
Prins van Oranje

De legendarische bar La Folie douce noemt zich ook wel eens de geboorteplaats van de après-ski. De vele DJ's en artiesten die er komen performen zorgen keer op keer voor een geweldige sfeer die je nog niet veel hebt gezien waardoor je je dansmoves wel op de dansvloer moet laten zien.

Apres ski

Val Thorens is the place to be voorwie net wat meer wilt tijdens zijn skivakantie.

Beleef tijdens jouw Mountain Bash vakantie in Val Thorens de perfecte mix tussen wintersport en feesten met de beste DJ's en artiesten! Samen met de Belgian Week party crew zorgen we voor unieke events met de vetste artiesten & DJ’s.  

Afgelopen jaren zijn er al heel wat bekende DJ’s de revue gepaseerd tijdens de Belgian week, dit met o.a. Dimitri Vegas, MTTN, Afrojack, DJ Licious... 

Met jouw partydeal heb jij heel de week toegang tot de vetste clubs met onze eigen artiesten. Dit wil
zeggen 7 dagen non-stop feesten in de beste clubs met de beste artiesten.

Contact us

Get in touch with us