BELGIAN WEEK - VAL THORENS
overlayhome
THERE'S NO MOUNTAIN THAT'S HIGH ENOUGH
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# Pistes
96 km240 km
250 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

PRIJZEN WINTER 2021 WELDRA ONLINE

BELGIAN WEEK 2021: 29 januari t/m 7 februari

Tijdens de lesvrije week gaan we samen met de 'BELGIAN WEEK' zorgen voor de vetste après-ski feestjes in het grootste skigebied van Europa, Val Thorens!

Beleef tijdens deze unieke week de perfecte mix tussen wintersport en feesten met de beste DJ's en artiesten! In 2019 waren volgende DJ's van de partij: Dimitri Vegas, MTTN, Afrojack, DJ Licious...

Inclusief in jouw Mountain Bash reis zit de weekpas van de Belgian week. Dit wil zeggen 7 dagen non-stop feesten in de beste clubs met de beste artiesten.

INFO SKIGEBIED

Val Thorens maakt deel uit van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, namelijk Les Trois Vallées. Met meer dan 600 skipistes kan je elke dag een ander gebied verkennen en is er voor elk niveau een groot aanbod aan pistes. Ook aan funparken is er een voldoende groot aanbod zodat de gevorderde skiërs en boarders al hun tricks kunnen boven halen. Val Thorens is het hoogst gelegen skigebied van de Franse Alpen, het dorp waar je verblijft ligt namelijk op 2300m hoogte.

APRÈS SKI

Val Thorens is the place to be tijdens de lesvrije week. Krijg in 360bar & Malaysie Club heel de week gratis toegang dankzij jouw Belgian week bracelet! Wij zorgen voor de beste artiesten tijdens jouw Belgian week in Val Thorens!

Elke dag start jouw après-ski om 15u in 360bar waar de eerste artiesten al zullen optreden, later zullen we het feestje voort zetten in de nummer 1 discotheek van Val Thorens, Malaysia! Hier kan je vanaf 22u tot in de vroege uurtjes feesten...

Wat zit er nu exact in de 'BELGIAN WEEK PASS'?

  • Dagelijks toegang tot het outdoor festival terrein @360bar
  • Dagelijks toegang tot de beste club nights @Malaysia
  • Welkomst shotje @Jackie
  • De beste deals die je kan krijgen in Val Thorens!
  • Geweldige Belgische artiesten die dagelijks het beste van zichzelf geven
  • Verschillende goodies die je zo maar naar je toe gegooid zal krijgen!

Benieuwd naar de line-up voor de editie van 2020? Hou onze social media dan zeker in het oog!

ONZE PARTNERS
360 bar

The place to be om elke dag de après-ski te beginnen! Deze club wordt tijdens de lesvrije week helemaal omgetoverd voor ons Belgian week concept! Feest hier elke dag met de vetste artiesten en DJ's.

JACKIE

Dit gezellig après-ski barretje trekt een heel divers en internationaal publiek aan vanaf 17u. Hoe later de avond, hoe zotter het er aan toe zal gaan waardoor je een geweldige avond zal beleven.

Malaysia

Elke avond vanaf 22u kan het feest hier losbarsten als alle andere bars sluiten. Het is dus de plek om te feesten tot in de vroege uurtjes. Samen met de vele andere feestvierders van de Belgian week zal je hier elke avond weer een onvergetelijke nacht beleven. Met jouw Belgian week pass krijg ja gratis toegang tot deze club & krijg je voorrang om binnen te gaan, nooit meer aanschuiven dus!

Contact us

Get in touch with us