Mayrhofen
overlayhome
The Mountains are calling and you have to go
location_on Oostenrijk
# Hoogte
3250m630m
# FUN
1 fun parks2 half pipes
# Pistes
km60 km
104 km38 km
# Liften
39
31
21
0
# Apres Ski

Info

--- WINTERAANBOD 2022 ONLINE OP 15/08 ---

Wil je gaan skiën in Oostenrijk? Dan moet je naar Mayrhofen! Dit skigebied is niet alleen bekend om de vele pistes, maar wordt ook de feeststad van Tirol genoemd! Daarnaast heeft het gebied een perfecte locatie waardoor het er zo goed als altijd mooi weer is, dat betekent heerlijke zonnestralen op je huid tijdens het skiën. 

Mayrhofen maakt deel uit van het grotere skigebied Zillertal. Je vindt hier meer dan 400km aan pistes in afzonderlijke gebieden die allen onderling makkelijk te bereiken zijn. Voor ieder niveau, van beginner tot gevorderde, kan je hier een passende piste vinden. Maar ook experts moeten hier een keertje geweest zijn, want je moet wel weten hoe je de steile Harikiri piste moet temmen.  

Events & Must do
IGLO WHITE LOUNGE

Midden in het skigebied op de ´plezierberg´ Ahorn vindt binnenkort een buitengewone bergbelevenis plaats: de “White Lounge” – een iglobar dat compleet uit sneeuw bestaat, met zitgelegenheid in het binnengedeelte, ligstoelen en een sneeuwbar in het buitengebied.

Prijs: Gratis

NACHTSKIËN

Na een dag skiën heb je er nog steeds geen genoeg van. Het liefst zou je de hele dag skiën. Dag en nacht. Heb je overdag het prachtige uitzicht over de met zon beschenen dorpen, kun je ’s nachts genieten van een afdaling onder de sterrenhemel en met zicht op de fantastisch verlichte dorpen.

Prijs: Gratis

Apres ski

Mayrhofen staat vooral bekend om de goede après-ski die je kunt vinden in het dal van het dorp. De gezelligheid begint hier tussen 16 en 17 uur 's avonds en gaat zeker door tot 2 uur 's nachts. Voor veel après-skiërs begint de avond veelal in de Ice Bar, waarna zij doorgaan naar de Harakiri Bar of de Brück'n Stadl. 

Contact us

Get in touch with us