MAYRHOFEN
overlayhome
THE MOUNTAINS ARE CALLING AND I MUST GO
location_on Oostenrijk
# Hoogte
3250m630m
# Pistes
km60 km
104 km38 km
# Liften
39
31
21
0
# Apres Ski

Info

AL ONZE REIZEN VOOR WINTER MET BUSVERVOER VOLLEDIG VOLZET. ENKEL NOG MOGELIJK MET EIGEN VERVOER.

PRIJZEN WINTER 2021 WELDRA ONLINE

Mayrhofen, de feeststad van Tirol, die deel uitmaakt van het grotere skigebied Zillertal is gelegen in het westen van Oostenrijk. Het skigebied in Mayrhofen beschikt over 136km pistes, waarbij er keuze genoeg is voor elk niveau van beginner tot gevorderde. Voor na het skiën of snowboarden biedt Mayrhofen nog een geweldige après-ski aan, waarbij er voor vervelen geen tijd zal zijn!

APRÈS SKI

Met Après ski barretjes zoals Ice bar en Pilz bar weet je dat je je niet zal vervelen in Mayrhofen! Denk hierbij aan dansende beren op tafels en je weet dat je het goed zit.  

Wil je graag tijdens de lesvrije week op reis gaan? Bekijk dan onze 'Belgian week' in Val Thorens! Beleef tijdens deze unieke week de perfecte mix tussen wintersport en feesten met de beste DJ's én artiesten! In 2018 waren volgende DJ's van de partij: Dimitri Vegas, MTTN, Afrojack, DJ Licious...

ONS AANBOD
ONZE PARTNERS
Ice bar

Vanaf 15u kan het feest beginnen want dan opent de Ice Bar zijn deuren. Deze waanzinnige bar staat garant voor een geweldige après-ski waar er aan dansende mensen en beren op de tafels zeker geen gebrek zal zijn.

Pilz bar

Deze après-ski bar bevindt zich gewoon op de piste waardoor je tijdens het skiën of boarden door een tussenstop kan maken voor een fris of warm drankje. Je kan er al terecht vanaf 9u 's morgens tot 17u 's avonds dus je kan er op elk moment van de dag jouw après-ski avond beginnen.

Bruck'n Stadl

Het is de perfecte plaats om een geweldige avond te beleven. Als je geluk hebt staat er een bekende DJ achter de platen en dans je op de beste beats van deze winter!

Hara Kiri

De Hara Kiri staat gelijk aan fancy feesten met overheerlijke cocktails! Hara Kiri verwijst naar de gelijknamige piste wat de steilste piste is van Mayrhofen en in het Japans dan ook zelfmoord betekent.

Mo's cafe

In Mo's café kan je eens gaan aanschuiven voor een lekker avondmaal en later op de avond kan je er genieten van live muziek. 

Contact us

Get in touch with us