LES DEUX ALPES
overlayhome
SKIING IS A DANCE AND THE MOUNTAIN ALWAYS LEADS
location_on Frankrijk
# Hoogte
3600m1300m
# Pistes
47 km118 km
35 km30 km
# Liften
19
24
6
1
# Apres Ski

Info

AL ONZE REIZEN VOOR WINTER MET BUSVERVOER VOLLEDIG VOLZET. ENKEL NOG MOGELIJK MET EIGEN VERVOER.

PRIJZEN WINTER 2021 WELDRA ONLINE

Les Deux Alpes is één van de bekendste Europese skibestemmingen. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen voelt zich hier thuis, feestbeesten, freestylers en newbies.

Het skigebied rond Les Deux Alpes is een enorm uitgebreid skigebied. Met 230km pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Door de vele kilometers aan groene pistes is dit ideaal om te leren skiën voor beginners. Door het gigantisch funpark en de halfpipe is het ook voor de gevorderden the place to be voor al hun tricks boven te halen.

Ook is Les Deux Alpes gekend tot ver buiten Europa voor hun buitengewone Snow Parks! Dit is hét Freestyleparadijs van de Franse Alpen! 

APRÈS SKI

Voor het après-skiën is het ook perfect want je vindt hier één van de meest epische Après-Ski Clubs van de Alpen. De Pano Bar met z’n panoramisch uitzicht is een toplocatie om het feest op gang te brengen. Bij sluitingstijd vertrekt iedereen langs dezelfde piste richting dal. Ambiance, hilariteit en prachtige verhalen verzekerd! 

Wil je graag tijdens de lesvrije week op reis gaan? Bekijk dan onze 'Belgian week' in Val Thorens! Beleef tijdens deze unieke week de perfecte mix tussen wintersport en feesten met de beste DJ's én artiesten! In 2018 waren volgende DJ's van de partij: Dimitri Vegas, MTTN, Afrojack, DJ Licious...

Er zijn nog maar enkele beschikbare plaatsen:

  • Kesrstvakantie: VOLZET
  • Krokusvakantie: VOLZET
  • Paasvakantie: 21 plaatsen
ONZE PARTNERS
Prins van Oranje

De legendarische bar La Folie douce noemt zich ook wel eens de geboorteplaats van de après-ski. De vele DJ's en artiesten die er komen performen zorgen keer op keer voor een geweldige sfeer die je nog niet veel hebt gezien waardoor je je dansmoves wel op de dansvloer moet laten zien.

Pano bar

Pano bar is misschien wel dé coolste bar van heel Les Deux Alpes. Want wat is er cooler dan feesten op 2600m hoogte waarbij er elke dag tussen 15u en 17u een DJ-set is met dansers? Van een lekker getapt Belgisch biertje tot een warme chocomelk, je vindt er alles om de avond goed te kunnen starten! Bij sluitingstijd ga je met iedereen naar beneden waar je het feest kan verder zetten. 

La Grotte du Yeti

The place to be voor een geweldige avond en om in een internationale sfeer te kunnen feesten. Je zult er sowieso een overgetelijke avond beleven op de geweldige beats die de DJ's steeds weer creëren.  

L'avalanche

Deze discotheek moet je eens bezocht hebben tijdens je verblijf in Les Deux Alpes want het is al jaren een icoon. Je kan er tot in de vroege uurtjes dansen op de beats waardoor het sowieso een legendarische avond wordt.  

Umbrella bar

De Umbrella bar is gelegen aan de voet van de piste en is de perfecte plaats om na het skiën nog eentje drinken vooraleer je terug naar je accommodatie gaat. Het is tot 19u open dus wees zeker niet te laat want dit mag je niet missen! 

Smithy's

Deze gezellige bar naast Avalanche is perfect als predrink vooraleer je in Avalanche de benen gaat los gooien.   

Contact us

Get in touch with us