Les Deux Alpes
overlayhome
Skiing is a dance and the mountains always leads
location_on Frankrijk
# Hoogte
3600m1300m
# FUN
1 fun parks1 half pipes
# Pistes
47 km118 km
35 km30 km
# Liften
19
24
6
1
# Apres Ski

Info

--- Momenteel is er een VROEGBOEKKORTING van € 70,- t.e.m. 01 November ---

Les Deux Alpes is de ideale ski-snowboard bestemmingen voor jongeren. We vergelijken deze bestemming wel eens met Calella. Dit was afgelopen winter onze nummer 1 geboekte vakantie met Mountain Bash! Les Deux Alpes is één van de bekendste Europese skibestemmingen. Met meer dan 230km aan pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Door de vele kilometers aan groene pistes is dit ideaal om te leren skiën voor beginners. Door het gigantisch funpark en de halfpipe is het ook voor de gevorderden the place to be voor al hun tricks boven te halen.

Ook is Les Deux Alpes gekend tot ver buiten Europa voor hun buitengewone Snow Parks! Dit is hét Freestyleparadijs van de Franse Alpen! Of je nu graag heel de dag skied, geniet van de zon of graag deelneemt aan onze events, Les Deux Alpes is the place to be voor jouw ski, chill & partyvakantie met Mountain Bash. 

Wanneer kan je allemaal naar Les Deux Alpes gaan met Mountain Bash?

  • Kerst Week 2 (van 26/12/2020 t/m 02/01/2021)
  • Lesvrije Week (van 30/01/2021 t/m 06/02/2021) 
  • Krokusvakantie (van 12/02/2021 t/m 20/02/2021) *
  • Krokusvakantie (van 13/02/2021 t/m 20/02/2021) *
  • Pasen Week 1 (van 03/04/2021 t/m 10/04/2021) *
  • Pasen Week 2 (van 10/04/2021 t/m 17/04/2021) *

* Dit is één van onze partyweeks! Klik hier voor meer info!

-> Krokusvakantie kan je zowel op vrijdag als op zaterdag vertrekken. Dit kan je zelf kiezen aan de hand van de accommodaties. 

Events & Must do
APRÈS SKI/POOL PARTY

Après skiën met de ondergaande zon én de mogelijkheid om te zwemmen? Ja hoor! Ook dit kan je doen in een skigebied met Mountain Bash en onze DJ’s zijn natuurlijk ook aanwezig! We voorzien ook een gratis drankje per persoon!

Prijs: €10,-

* Opgelet enkel mogelijk tijdens de Krokusvakantie & Pasen Week 1 en 2

FUN - PARTYDEAL

Om je skivakantie helemaal legendarisch te maken kan je tijdens onze partyweeks toegang krijgen tot de vetste locaties! Daarbij zal je nooit moeten aanschuiven en krijg je onbeperkt toegang tot onze clubs die we elke avond privé af huren voor onze Mountain Bash’ers! Natuurlijk zorgen onze DJ’s voor de vette beats! Kortom, dit is de musthave voor je legendatische winter vakantie!

Prijs: € 25,-

* Opgelet enkel mogelijk tijdens de Krokusvakantie & Pasen Week 1 en 2

BBQ WITH A VIEW

Après skiën met de ondergaande zon én de mogelijkheid om te zwemmen? Ja hoor! Ook dit kan je doen in een skigebied met Mountain Bash en onze DJ’s zijn natuurlijk ook aanwezig! We voorzien ook een gratis drankje per persoon!

Prijs: €15,-

* Opgelet enkel mogelijk tijdens de Krokusvakantie & Pasen Week 1 en 2

SNOWMOBILE

Sneeuwscooters, ze doen alle wintersporters even omkijken. Ze razen met groot machtsvertoon de pistes op en af. Vaak voor praktische doeleinden, soms helaas met gillende sirenes. Maar hoe gaaf zou het zijn om deze krachtige machine zelf eens te besturen?

Prijs: 1 uur - €140

HONDENSLEE

Huskies zijn sterke honden en worden veel ingezet bij het rijden met de hondenslee. Tijdens de tocht trekken ze de slee pijlsnel door de witte wildernis. Voel de wind in je gezicht en proef een vleugje van hoe het leven vroeger was, toen de hondenslee nog een gebruikelijk vervoermiddel was.

Prijs: 2 uur - €40

PARAGLIDEN

Paragliden, of parapenten, kan ook in de winter. Op je ski’s ga je met een instructeur de berg af waarbij je als een vogel boven de sneeuw vliegt, met bergtoppen om je heen. En skiërs op de pistes. Paragliding is een heerlijke sport. 

Prijs: 10 min - €80

NACHTSKIËN

Na een dag skiën heb je er nog steeds geen genoeg van. Het liefst zou je de hele dag skiën. Dag en nacht. Heb je overdag het prachtige uitzicht over de met zon beschenen dorpen, kun je ’s nachts genieten van een afdaling onder de sterrenhemel en met zicht op de fantastisch verlichte dorpen.

Prijs: Gratis

HELIKOPTER NAAR ALPE D'HUEZ

Van Les Deux Alpes vliegen naar Alpe d'Huez; om daar dan een hele dag te skiën en 's avonds terug te worden gebracht met de helikopter. Way een ervaring!!

Prijs: €70 heen en terug

Apres ski

Les Deux Alpes staat niet alleen bekend voor zijn perfecte piste maar is ook 1 van de betere skigebieden qua uitgaan voor jongeren, dit zowel qua beleving als veiligheid.

Hier vind je één van de meest epische Après-Ski clubs van de Alpen.. De Pano Bar! Met zijn panoramisch uitzicht is een toplocatie om het feest op gang te brengen. Bij sluitingstijd vertrekt iedereen langs dezelfde piste richting dal. Ambiance, hilariteit en prachtige verhalen verzekerd!

’s Avonds kan je dan uitgaan in één van de vele barretjes of clubs die we speciaal voor jouw die avond hebben afgehuurd! Kijk zeker naar onze events & must do en ontdek wanneer we eigen DJ’s en artiesten meenemen voor jouw vakantie met Mountain Bash net dat tikkeltje beter te maken! 

Contact us

Get in touch with us