LES DEUX ALPES
overlayhome
Skiing is a dance and the mountains always leads
location_on Frankrijk
# Hoogte
3600m1300m
# FUN
1 fun parks1 half pipes
# Pistes
47 km118 km
35 km30 km
# Liften
19
24
6
1
# Apres Ski

Info

PRIJZEN & AANBOD WINTER 2021 WELDRA ONLINE

Les Deux Alpes is de ideale ski-snowboard bestemmingen voor jongeren. We vergelijken deze bestemming wel eens met Calella.  

Les Deux Alpes is één van de bekendste Europese skibestemmingen. Met meer dan 230km aan pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Door de vele kilometers aan groene pistes is dit ideaal om te leren skiën voor beginners. Door het gigantisch funpark en de halfpipe is het ook voor de gevorderden the place to be voor al hun tricks boven te halen.

Ook is Les Deux Alpes gekend tot ver buiten Europa voor hun buitengewone Snow Parks! Dit is hét Freestyleparadijs van de Franse Alpen!  

Of je nu graag heel de dag skied, geniet van de zon of graag deelneemt aan onze events, Les Deux Alpes is the place to be voor jouw ski, chill & partyvakantie met Mountain Bash.   

ONS AANBOD

Droom je ook al van de aankomende winter?
Ons aanbod voor deze bestemming staat nog niet online maar hier kan je alvast je preregistreren om meldingen te ontvangen als je favoriete bestemming online komt!

PREREGISTREER NU
Events & Must do

Apres ski

Les Deux Alpes staat niet alleen bekend voor zijn perfecte piste maar is ook 1 van de betere skigebieden qua uitgaan voor jongeren.

Hier vind je één van de meest epische Après-Ski clubs van de Alpen.. De Pano Bar! Met zijn panoramisch uitzicht is een toplocatie om het feest op gang te brengen. Bij sluitingstijd vertrekt iedereen langs dezelfde piste richting dal. Ambiance, hilariteit en prachtige verhalen verzekerd!

’s Avonds kan je dan uitgaan in één van de vele barretjes of clubs die we speciaal voor jouw die avond hebben afgehuurd! Kijk zeker naar onze events & must do en ontdek wanneer we eigen DJ’s en artiesten meenemen voor jouw vakantie met Mountain Bash net dat tikkeltje beter te maken!  

Contact us

Get in touch with us