100% repatriëringsgarantie

Boek je een pakketreis bij ons dan garanderen wij repatriëring van je vakantiebestemming naar huis als dat nodig zou blijken. Deze garantie is geldig voor het hele reisgezelschap.  

Rekening houdend met de onverwachte wendingen die het Covid-19 virus kan nemen, willen wij jou en je vrienden ten alle tijden bijstaan om toch op een veilige en verantwoorde manier weer thuis te geraken, zonder extra kosten en eender wanneer. 

De 100% repatriëringsgarantie is zowel van toepassing op alle wettelijk verplichte situaties voor bijstand, maar ook bij ontwikkelingen van toepassing door Covid-19. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van reisadvies van positief naar negatief tijdens jouw verblijf, het niet kunnen terugkeren naar huis vanwege ziekte of symptomen van het virus, verplichte quarantaine, nieuwe coronamaatregelen die niet bestonden op het moment van je vertrek en die een Mountain Bash reis verhinderen in de uitvoering ervan, ...  

Deze repatriëring wordt per bestemming uitgewerkt en in overleg met de Mountain Bash Crew ter plaatse voorzien. Als op je vakantiebestemming de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden bij een voortzetting van je reis, dan regelen we een terugkeer naar België als dat de beste optie is. Kan je reis wel nog gewoon doorgaan? Dan moeten we uiteraard niet vroegtijdig jouw reis onderbreken en kan jij nog blijven genieten van je vakantie.  

Flexibiliteit in repatriëring wordt zoveel mogelijk nagestreefd door onze organisatie, maar is beperkt in de mogelijkheden die Summer Bash Events bezit.  

De repatriëringsgarantie is geldig voor al onze skivakanties van winterseizoen 2021/2022. De voorwaarden van deze garantie kunnen naarmate de nieuwe ontwikkelingen steeds wijzigen, maar worden steeds onderworpen aan een update op deze pagina.    

Financiële zekerheid bieden we als vergund reisbureau door ons lidmaatschap bij VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) met licentienummer 9659. Zo zijn wij en jij ten alle tijde beschermd tegen insolvabiliteit en calamiteiten.  

Daarenboven erkent Summer Bash Events de bevoegdheid en de algemene voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen. Summer Bash Events is tevens verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid door AG Insurance.   

Contact us

Get in touch with us