YOUNGPLUS 15 t/m 17 jaar

Voor wie? 

YoungPLUS is voor alle jongeren tussen de 15 en de 17 jaar. Dat betekent dat je voor winterseizoen 2021-2022 geboren moet zijn tussen 2004 en 2006. 

Waarom? 

Ben jij tussen de 15 en 17 jaar oud en doe jij graag overdag waar je zelf zin in hebt? Maar ga je 's avonds toch liever begeleid genieten van het uitgaansleven? Met YoungPLUS kan je dit perfect combineren! Met deze formule kan je overdag gaan skiën of snowboarden waar je maar wil. Wel verwachten we dat je je 1x per dag aanmeldt. Maar no worries, je kan je tijdens meerdere incheck-momenten aanmelden. Zo bepaal je pas écht hoe jouw skireis eruitziet! 

's Avonds gaan we in groep uit, onder begeleiding van onze Mountain Bash Crew. Ze komen je 's avonds voor het uitgaan ophalen aan je hotel/appartement en brengen je na het feesten ook weer veilig terug naar je accommodatie. Hoe laat je dan naar huis moet? Dat bespreken we iedere avond, want natuurlijk wil jij niet gaan slapen als er die avond een te gek feestje is!

Info voor de ouders

Mag uw zoon/dochter alleen op reis, maar hebben ze toch nog af en toe wat begeleiding nodig? Dan kunnen wij u geruststellen met deze doelgroep. Overdag krijgen ze de nodige vrijheid, maar tijdens het verplichte aanmeldmomentje kunnen we al onze jongeren nog eens persoonlijk ontmoeten. Overdag voorziet onze Mountain Bash Crew voldoende activiteiten waar de jongeren vrijblijvend aan kunnen deelnemen, ze hoeven zich dus nooit te vervelen. 

Voor veel ouders is het ondenkbaar dat hun kinderen mogen uitgaan in het buitenland. En net daarom kiezen wij voor zorgvuldig getrainde monitoren die meerdere screeningsrondes hebben doorstaan vooraleer ze naar één van onze bestemmingen worden meegestuurd. Zo zorgt ons monitorenteam voor net dat tikkeltje meer veiligheid en verantwoordelijkheid. 

's Avonds voorzien onze monitoren een avond/-nachtprogramma voor alle doelgroepen. Ook de YoungPLUS krijgen de mogelijkheid om hieraan deel te nemen. We gaan de jongeren voor het avondgebeuren/uitgaan ophalen aan hun accommodatie en brengen ze naar de juiste locatie. De monitoren blijven ook steeds ter plaatse. Na het avondgebeuren/feesten brengen we ze dan terug naar hun hotel of appartement. Zo moeten ze nooit 's avonds alleen over straat lopen. De jongeren zijn niet verplicht om mee te gaan feesten, willen ze liever iets anders doen? Dan wordt hun een leuk alternatief aangeboden. 

Aanbod winter

Contact us

Get in touch with us