(Corona)Voucher & Tegoedbon

Heb je een (corona)voucher of tegoedbon ontvangen van Summer Bash Events en wil je die graag gebruiken bij het boeken van een nieuwe vakantie? Dat kan eenvoudigweg door na het afronden van je boeking ons een mail te sturen naar [email protected]. In de mail vermeld je jouw reiscontractnummer dat je op je bestelbon kan vinden en voeg je de coronavoucher toe als attachment (bijlage). De voorwaarden van jouw voucher of tegoedbon kan je terugvinden op de pagina’s die volgen op het vermelde document. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van zodra je voucher of tegoedbon succesvol is ingewisseld.  

  • Is er na het verzilveren van je voucher/tegoedbon nog een onbetaald bedrag over voor jouw skivakantie, dan kan je die nog steeds volgens de gebruikelijke manieren overmaken door middel van een overschrijving of VISA. 
  • Is er na het verzilveren van je voucher/tegoedbon nog een waarde over van je eerder geannuleerde reis? Dan krijg je van ons een nieuwe voucher/tegoedbon met de restwaarde van de eerste zodat je deze later nog kan gebruiken.   

Contact us

Get in touch with us