JOIN OUR CREW

Summer Bash is een jonge en dynamische online jongerenreisorganisatie. Klantgerichtheid, veiligheid en beleving zijn ons handelsmerk. Door onze sterke groei van de afgelopen jaren en om onze ambities te helpen realiseren, zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste/gedreven monitoren die onze crew in het buitenland willen versterken.

Ben jij een gemotiveerd, sociaal en energiek persoon? En wil jij jongeren de wintervakantie van hun leven bezorgen? Wil jij er mee voor zorgen dat we ons 5* recensie op Facebook blijven behouden? Dan is een job bij Mountain Bash in het buitenland misschien wel iets voor jou.

Hoe ziet een dag als monitor eruit?

Als monitor sta je in voor het goede verloop van iedere reis. Enkele taken die we van je verwachten: 

 • Veiligheid is één van je prioriteiten, 24u op 24u, en dat 7 dagen op 7;
 • Je houdt de reizigers altijd up-to-date; 
 • Je organiseert activiteiten (rodelen, avond skiën, schaatsen, enz..);
 • Je bent er voor de reizigers gedurende de hele reis.

Wij geloven ook dat je als monitor het verschil kan maken: elke reis moet voor iedere reiziger dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Summer Bash zorgt er alvast voor dat het de reizigers aan niets ontbreekt, maar jouw taak bestaat erin je voor 300% in te zetten vanaf de eerste tot de laatste reiziger.

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent flexibel
 • Je staat open voor een buitenlandse uitdaging
 • Je bent commercieel en klantgericht
 • Je hebt een goed voorkomen
 • Je kent de leefwereld van onze jongeren
 • Je neemt je verantwoordelijkheden op
 • Je kan je uitdrukken in het Engels en je kan anderen verstaan in het Engels
 • Je bent sociaal in de omgang, zowel met je medemonitoren als met de reizigers
 • Je bent een teamspeler
 • Je wilt 24u op 24u en dat 7 dagen op 7 beschikbaar zijn voor je reizigers
 • Je wil je voor 300% inzetten
 • Je bent beschikbaar tijdens de winter vakanties

  -> Wil je bovenop ook nog graag ski- of snowboarles geven? Let us know!

Hoe word je nu monitor?

Ben je overtuigd en wil je je meteen inschrijven voor de opleiding van onze Mountain Bash Crew? Dan kan je via volgende link alvast jouw gegevens invullen. Zorg er zeker voor dat je je CV en/of motivatiebrief bij de hand hebt, want die moet je toevoegen aan het einde van het formulier. Je bewijs van goed gedrag en zeden (aan te vragen bij je gemeente-/districtshuis) mag je later ook nog doorspelen. We nemen jouw Application Formulier grondig door en als je ons hebt weten overtuigen, nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek. Met het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw profiel en competenties in een online of persoonlijk gesprek. Tijdens deze eerste screening ronde willen we je dus beter leren kennen en willen we weten waarom je monitor wil worden bij Mountain Bash. Je kan je dus verwachten aan vragen zoals ‘wie-wat-waarom-hoe’.

Als je door deze eerste screening geraakt, nodigen we je uit voor een meerdaagse opleiding. Na het succesvol afronden van de opleiding, mag je gratis deelnemen aan de stage. Een stage duurt één week en vindt plaats op één van onze winterbestemmingen. Je bent tijdens deze week een volwaardig lid van het monitorenteam, maar je kan rekenen op extra hulp en begeleiding van de andere monitoren. Ook zal je geregeld feedback krijgen zodat je weet wat je in de toekomst nog kan verbeteren.

De opleiding mag je al volgen vanaf dat je 17 jaar bent, maar alvorens je stage aan te vangen, moet je minstens 18 jaar zijn op de dag van vertrek. Een volwaardig monitor ben je bij Mountain Bash vanaf je 19 jaar. Onder geen enkele omstandigheden wijken wij van deze simpele regel af. Niet omdat wij niet geloven in de kwaliteiten van monitoren van 17 jaar, maar omdat het in de meeste landen verboden is om groepen te begeleiden onder de 18 jaar.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via [email protected] .

Als je monitor wil worden bij Mountain Bash volg je eerst een driedaagse opleiding tot monitor van Summer Bash. Dit houdt een algemene opleiding in tot monitor in het buitenland. Nadien volg je nog een specifieke cursus voor monitor bij Mountain Bash. Hieronder vind je meer informatie over het verloop van de opleiding;

Opleiding Deel 1

Na het kennismakingsgesprek vindt de eerste theoretische opleidingsdag plaats in kleine groepjes. Hier zal je een volledige dag de knowhow krijgen van Summer Bash én wat je als monitor kan verwachten van ons en natuurlijk wat wij van onze Summer Bash Crew verwachten.

Opleiding deel 2

Het tweede praktische deel van de opleiding is een meerdaagse opleiding waarbij je alle theorie van Summer Bash in de praktijk leert uitvoeren en gaan we in op meer specifieke cases die van toepassing zijn tijdens jouw taak als monitor.

Na deze opleiding volgt er nog een specifieke opleidingsdag vooraleer je monitor kan worden bij Mountain Bash. Hier kom je dan alles te weten over Mountain Bash, winterreizen en monitor zijn tijdens een wintervakantie.

Je hoeft niet perse ski- of snowboardervaring te hebben om monitor te worden bij Mountain Bash. Indien je ski- of snowboardlessen wil geven is dit natuurlijk wel een vereiste. Dus no worries indien je nog niet op de latten stond! Voor de start van het winterseizoen, gaan we met zen allen een namiddag indoorskiën- & snowboarden. Zo ben je helemaal klaar voor jouw start als monitor bij Mountain Bash.

Stage

Na het succesvol afronden van de opleiding, mag je gratis deelnemen aan de stage. Een stage duurt 1 week en vindt plaats op één van onze winterbestemmingen. Je bent tijdens deze stage een volwaardig lid van het monitorenteam, maar je kan rekenen op extra hulp en begeleiding van de andere ervaren monitoren. Ook zal je geregeld feedback krijgen zodat je weet wat je in de toekomst nog beter kan doen.

Een opleiding?

De opleiding kost in totaal € 125,-. Als je slaagt voor je opleiding krijg je € 75,- terug in een zeer uitgebreid kledij/gadget pakket van Summer/Mountain Bash. Inbegrepen in je opleiding:

 • Volledig lespakket van gediplomeerde crew en/of crew met de juist verworven kwaliteiten door ervaring
 • Alle nodige didactisch materiaal om de opleiding goed te kunnen starten
 • Theorie: 'Summer & Mountain Bash als jongerenreisorganisatie'
 • Theorie: 'How to make a Summer & Mountain Legendary?'
 • EHBO- & basis redderscursus
 • Praktijk: 'Hoe ziet een dag als monitor eruit?'
 • Worst case scenario
 • Examen: theorie + praktijk
 • Kledij- en gadgetpakket ter waarde van 75 euro
 • Stage in het buitenland.

Contact us

Get in touch with us