Make It Legendary

We kunnen ons 100% voorstellen dat met de huidige invloed van Covid-19 een nieuwe reis boeken misschien niet altijd even vanzelfsprekend is. Ook al kunnen sommige maatregelen jullie afschrikken, we doen er alles aan om jullie reis zo ‘normaal’ mogelijk te laten verlopen. Veiligheid primeert, zeker nu! Ondanks de aanpassingen die er waarschijnlijk deze winter ook zullen volgen, geloven wij erin dat we jullie een legendarische winter kunnen en zullen geven! 

Net zoals we in de zomer onze belofte zijn nagekomen om legendarische vakanties aan te beiden, zullen we dit ook doen tijdens de wintermaanden. Hoe we dat doen en hoe we toch onze activiteiten en events op een veilige én acceptabele manier laten doorgaan lees je hieronder:  

Op onze grootste bestemmingen zoals bijvoorbeeld Les Deux Alpes hebben we zo veel reservaties dat we onze eigen hotels afhuren die enkel en alleen te boeken zijn door onze eigen jongeren/Mountain Bash’ers. Maar ook op onze kleinere bestemmingen zoals Courchevel & Les Menuires huren we bepaalde reizen ons eigen hotel volledig af.

Op onze Mountain Bash bestemmingen waar je ook kan uitgaan, hebben we samenwerkingen met clubs, après-ski bars en discotheken om privé events te organiseren. Zo behouden we onze eigen bubbels in een veilige omgeving, maar kan het feestgehalte toch gegarandeerd worden, natuurlijk met aangepaste maatregelen. Zo zal bijvoorbeeld maxim 1/3de van de capaciteit van de club gebruikt worden. Of bepaalde maatregelen bij het binnengaan van de club, het gebruik van de wc, bestellen van drinken, het dragen van een mondmasker, …  

 

Contact us

Get in touch with us