Folgarida - Marilleva
overlayhome
The lifestyle you deserve
location_on ITALIË
# Hoogte
3000m800m
0
# Pistes
0 km24 km
30 km13 km
# Liften
7
13
5
0
# Apres Ski

Info

--- WINTERAANBOD 2022 ONLINE OP 15/08 ---

Folgarida Marilleva maakt deel uit van Val Di Sole, een bekend skigebied in de Italiaanse provincie Trentino. Deze prachtige en vooral zonnige locatie biedt jong en oud, beginner en gevorderde een onvergetelijke wintersportvakantie. Omringd door de natuurlijk schoonheid van de Brentadolomieten kan je genieten van de 62 km skipistes die Folgarida Marilleva telt. In Val di Sole vind je gezellige dorpjes, moderne spa’s en authentieke gebouwen, waar de smaak van Italië letterlijk en figuurlijk tot leven komt. 

Aan de andere kant van het gebied vind je Madonna di Campiglio. Dit ligt officieel niet in het Val di Sole maar is er wel mee verbonden. Hier ligt het prijsniveau wat hoger en merk je dat er een wat ander publiek komt. De pistes in dit deel van het gebied zijn wat gevarieerder en je kunt zonder problemen mooie tochten maken waardoor je je een week lang niet hoeft te vervelen.  

Events & Must do
NACHTSKIËN

Na een dag skiën heb je er nog steeds geen genoeg van. Het liefst zou je de hele dag skiën. Dag en nacht. Heb je overdag het prachtige uitzicht over de met zon beschenen dorpen, kun je ’s nachts genieten van een afdaling onder de sterrenhemel en met zicht op de fantastisch verlichte dorpen.

Prijs: Gratis

Apres ski

Après-ski in het Marilleva gaat op z'n Italiaans: stijlvol en met lekker eten en drinken. In Madonna di Campiglio is de beste après ski te vinden. Maar verwacht wel geen zotte apres ski, je kan wel na het skiën prima een drankje doen.  

Contact us

Get in touch with us