Courchevel
overlayhome
Skiing is a dance, and the mountain always leads
location_on Frankrijk
# Hoogte
3230m1100m
0
# Pistes
0 km312 km
216 km72 km
# Liften
37
61
33
4
# Apres Ski

Info

--- WINTERAANBOD 2022 ONLINE OP 15/08 ---

Courchevel-Le Praz ligt is het alombekende Les Trois Vallée. Le Praz ligt 200m van het dorpscentrum van Courchevel. Met je skipas van Les Trois Vallée heb je meer dan 600 km pist om je skikunsten te verbeteren! 

Courchevel Le Praz is een authentiek dorpje met leuke boetiekjes en restaurants. In het centrum van Le Praz heb je een leuk meertje en met de nieuwe gondelift Le Praz sta je zo in Courchevel Village waarna je makkelijk naar alle andere skigebieden van Les Trois Vallée geraakt. 

Events & Must do
WATERVAL ZIPLINE

Wie droomt er niet van om te kunnen vliegen? Dit gevoel kun je het dichtst benaderen door in het vliegtuig of de achtbaan te stappen. Omdat ook wintersporters wel van een beetje actie en avontuur houden, zijn er diverse skigebieden in de Alpen met een winter zipline.

Prijs: €14

HONDENSLEE

Huskies zijn sterke honden en worden veel ingezet bij het rijden met de hondenslee. Tijdens de tocht trekken ze de slee pijlsnel door de witte wildernis. Voel de wind in je gezicht en proef een vleugje van hoe het leven vroeger was, toen de hondenslee nog een gebruikelijk vervoermiddel was.

Prijs: 30 min - €170

SNOWMOBILE

Sneeuwscooters, ze doen alle wintersporters even omkijken. Ze razen met groot machtsvertoon de pistes op en af. Vaak voor praktische doeleinden, soms helaas met gillende sirenes. Maar hoe gaaf zou het zijn om deze krachtige machine zelf eens te besturen?

Prijs: 15 min - €40, 20 min - €50

AFDALING MET FAKKELS

Vervoeg ons bij het vallen van de nacht voor een laatste afdaling in het duister. Voorzien van een fakkel en begeleid door professionals doe je een nachtelijke afdaling die afgerond wordt met een Savoois drankje.

Prijs: €25

Apres ski

Courchevel-Le Praz is één van onze chill bestemmingen. Voor uit te gaan ben je hier niet op de jusite plaats. Je kan natuurlijk wel iets kunnen gaan drinken maar echt uitgaan tot in de vroege uurtjes zal je hier niet kunnen doen. 

Contact us

Get in touch with us