Annulatie

Annulatie omwille van Covid-19 

Stel dat je reis niet kan doorgaan omwille van Covid-19, wordt je reis dan terugbetaald? NATUURLIJK! We garanderen een 100% Cash Back Garantie. Dat wil zeggen dat wanneer je reis niet kan doorgaan, je geen voucher of tegoedbon ontvangt van Summer Bash maar dat we zorgen voor een volledige terugbetaling van je reis! Concreet betekent dit:

  • Is er een negatief reisadvies van buitenlandse zaken m.a.w. mag er NIET gereisd worden naar jouw Mountain Bash bestemming? Dan annuleren wij jouw reis en betalen we de volledige reissom terug (= niet met een voucher, maar met een terugbetaling via een overschrijving!)

Wat als je toch mag reizen maar je toch liever niet meer meegaat? Ligt jouw Mountain Bash bestemming in een:

  • Groene zone? dan zijn bij annulatie onze algemene voorwaarde van toepassing als jij zelf je reis annuleert (dus niet wij als organisatie).
  • Oranje zone? Dan kan jij annuleren t/m 20 dagen voor vertrek aan 15% van de totale reissom. Annuleer je korter voor vertrek (d.w.z. vanaf de 19de dag voor afreis) dan zullen we de annulatiekost boeking per boeking bekijken om jouw annulatiekost te berekenen.

Moet je je reis annuleren omwille van een persoonlijke situatie, dus niet omwille van Covid-19? 

Hoe lang je ook uitkijkt naar je legendarische skireis, soms zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor je jammer genoeg jouw reis moet annuleren. Een annulatieverzekering kan altijd van pas komen. Een annulatieverzekering komt tussen voor vele financiële teleurstellingen, maar enkel als het voor de verzekeraar een geldige reden voor annulatie is. Geen zin meer hebben of niet meer kunnen omdat je toch moet gaan werken op je vakantiejob is jammer genoeg geen geldige reden.

Wat zijn dan wel geldige redenen?

  • Medische redenen waardoor je niet op reis kan gaan.
  • Topsportstatuut
  • 2de zit of herexamens
  • Overlijden in de familie tot de 2de graad.

Bij annuleren dienen steeds de vastgelegde vergoedingen van Summer Bash Events in alle gevallen betaald te worden. Deze vind je terug in onze algemene voorwaarden. Heb jij een annulatieverzekering geboekt en heb je een geldige reden zoals hierboven vermeld? Dan dienen wij jouw annulatiedossier in bij VAB-verzekeringen (deze zijn verantwoordelijk voor jouw annulatieverzekering). VAB zal de terugbetaling doen binnen de 2 weken.

Hoe kan je annuleren? Annuleren kan enkel via mail naar [email protected] . Binnen de 48u ontvang je van ons de bevestiging van annulatie.

Wil je annuleren maar heb je iemand gevonden die in jouw plaats kan meegaan? Dit is zeker mogelijk, maar maximaal 15 dagen voor vertrek. Onze leveranciers rekenen hiervoor maximaal €55,- administratiekosten aan.

Wat als Summer Bash jouw reis annuleert?  

Ligt jouw Mountain Bash vakantie in een rode zone of zijn er reisbeperkingen waardoor jouw reis niet kan doorgaan? Dan annuleren wij jouw reis en krijg je een volledige terugbetaling van jouw reissom. Ook als wij jouw reis annuleren omdat wij de veiligheid niet kunnen garanderen of er beperkingen zijn waardoor wij verwachten dan we je reis niet legendarisch kunnen maken. Ook in dit geval gaan wij jouw reis annuleren én zorgen voor de volledige terugbetaling van jouw reissom.

Contact us

Get in touch with us