LES MENUIRES
overlayhome
You can’t buy happiness but you can buy a ski pass
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# FUN
5 fun parks half pipes
# Pistes
96 km240 km
204 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

AANBOD & PRIJZEN 2021 WELDRA ONLINE

Les Menuires maakt net zoals Val Thorens deel uit van het alombekende Les Trois Vallée. Met meer dan 600 km aan skipistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau!

Les Menuires is het kleinere broertje van Val Thorens. Beide skigebieden liggen in Les Trois Valléé. Les Menuires is net wat kleiner en heel wat rustiger. Hier ligt de focus net meer op het skiën en de gezelligheid en niet op het feesten zoals bij Val Thorens.  

ONS AANBOD

Droom je ook al van de aankomende winter?
Ons aanbod voor deze bestemming staat nog niet online maar hier kan je alvast je preregistreren om meldingen te ontvangen als je favoriete bestemming online komt!

PREREGISTREER NU
Events & Must do

Apres ski

Les Menuires is niet de place to be voor wie van feesten houdt. Après skiën is zeker mogelijk in Les Menuires als ook vind je hier een discotheek waar je dagelijks kan uitgaan. Echter focussen we met Moutain Bash hier niet op het feest & events gebeuren maar meer op het skiën!

No worries, natuurlijk gaan we enkele keer een stapje zetten in Les Menuires! Wil jij toch net iets meer uitgaan? Bij onze events organiseren we een feestuitstap naar Val Thorens.  

Contact us

Get in touch with us