LES MENUIRES
overlayhome
PARADISE DOESN'T HAVE TO BE TROPICAL
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# Pistes
96 km240 km
204 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

AL ONZE REIZEN VOOR WINTER MET BUSVERVOER VOLLEDIG VOLZET. ENKEL NOG MOGELIJK MET EIGEN VERVOER.

PRIJZEN WINTER 2021 WELDRA ONLINE

Les Menuires maakt deel uit van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, namelijk Les Trois Vallées. Met meer dan 600 skipistes kan je elke dag een ander gebied verkennen en is er voor elk niveau een groot aanbod aan pistes. Ook aan funparken is er een voldoende groot aanbod zodat de gevorderde skiërs en boarders al hun tricks kunnen boven halen. 

Na het skiën of snowboarden kan je gemakkelijk afzakken naar de vele après-ski bars want daar is er geen gebrek aan. Vervelen zal hier niet op de agenda staan!  

ONZE PARTNERS
Le challenge

In Le Challenge moet je zijn om je avond te starten, er is steeds sfeer verzekerd! Van een geweldige DJ set tot een avond met live muziek, je vindt het er allemaal.

Le Leeberty

Le Leeberty is een club waar je tot 's ochtends vroeg kan dansen op de geweldige beats. Met verschillende thema-avonden en zelfs een karaoke elke dinsdag is er steeds weer iets nieuw te beleven. Bovendien is er gratis een shuttle bus naar alle wijken van Les Menuires waardoor thuis geraken na het feesten helemaal geen probleem is! 

Le mousse

In deze levendige bar is er steeds wel iets te beleven waardoor je er zeker eens geweest moet zijn tijdens je skivakantie in Les Menuires! 

Le Kube

In deze trendy cocktailbar kan je rustig van een lekkere cocktail genieten terwijl er op de achtergrond live muziek is. Vanaf 10u 's avonds worden de beats iets harder en komt er een DJ de avond goed inzetten. 

Contact us

Get in touch with us