Les Menuires
overlayhome
You can’t buy happiness but you can buy a ski pass
location_on Frankrijk
# Hoogte
3200m1300m
# FUN
5 fun parks half pipes
# Pistes
96 km240 km
204 km60 km
# Liften
65
61
42
0
# Apres Ski

Info

--- WINTERAANBOD 2022 ONLINE OP 15/08 ---

Les Menuires maakt net zoals Val Thorens deel uit van het alombekende Les Trois Vallée. Met meer dan 600 km aan skipistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Les Menuires is het kleinere broertje van Val Thorens. Beide skigebieden liggen in Les Trois Valléé. Les Menuires is net wat kleiner en heel wat rustiger. Hier ligt de focus net meer op het skiën en de gezelligheid en niet op het feesten zoals bij Val Thorens. 

Events & Must do
FATBIKE

Een fatbike is een soort mountainbike met hele dikke banden, veel mensen vinden de banden lijken op tractorbanden. Dit maakt de fietsen stabiel en daarnaast ideaal om je door allerlei ondergronden te begeven. Waaronder dus bijvoorbeeld sneeuw!

Prijs: 90 min - €49

SNOWMOBILE

Sneeuwscooters, ze doen alle wintersporters even omkijken. Ze razen met groot machtsvertoon de pistes op en af. Vaak voor praktische doeleinden, soms helaas met gillende sirenes. Maar hoe gaaf zou het zijn om deze krachtige machine zelf eens te besturen?

Prijs: €100

RODELEN

Rodelen is leuk voor jong en oud! Met slee, bob, glider of snowtube stuif je naar beneden. Bochten, hobbels en de snelheid; wat is sleeën toch leuk!

Prijs: €12

HONDENSLEE

Huskies zijn sterke honden en worden veel ingezet bij het rijden met de hondenslee. Tijdens de tocht trekken ze de slee pijlsnel door de witte wildernis. Voel de wind in je gezicht en proef een vleugje van hoe het leven vroeger was, toen de hondenslee nog een gebruikelijk vervoermiddel was.

Prijs: €39

NACHTSKIËN

Na een dag skiën heb je er nog steeds geen genoeg van. Het liefst zou je de hele dag skiën. Dag en nacht. Heb je overdag het prachtige uitzicht over de met zon beschenen dorpen, kun je ’s nachts genieten van een afdaling onder de sterrenhemel en met zicht op de fantastisch verlichte dorpen.

Prijs: Gratis

SPEEDMOUNTAIN

Speed Mountain is een piste waarbij u over een spoor sleet. Zoiets heeft u nog nooit meegemaakt. Van het begin tot het einde zal u van spanning uw adem inhouden!

Prijs: 1 rit - €9, 5 ritten - €38

RIT IN EEN STAMPMACHINE

De Pistedienst van het skioord Les Menuires stelt u voor om de keerzijde van de medaille te leren kennen tijdens een ritje in een stampmachine. Maak een ritje met deze mensen die er op de achtergrond voor zorgen dat de wandelpaden worden onderhouden en de sneeuw wordt aangestampt en gladgestreken.

Prijs: €55

Apres ski

Les Menuires is niet de place to be voor wie van feesten houdt. Après skiën is zeker mogelijk in Les Menuires als ook vind je hier een discotheek waar je dagelijks kan uitgaan. Echter focussen we met Moutain Bash hier niet op het feest & events gebeuren maar meer op het skiën!

No worries, natuurlijk gaan we enkele keer een stapje zetten in Les Menuires! Wil jij toch net iets meer uitgaan? Bij onze events organiseren we een feestuitstap naar Val Thorens.  

Contact us

Get in touch with us